TE MILYEN KIHÍVÁSOKAT LÁTSZ A HÁLÓZATBA KAPCSOLT TÁRSADALOM HÁLÓZATI ÉS FELHŐ SZOLGÁLTATÁSAIBAN?

Olyan demókat és prototípusokat várunk, amelyek választ adnak a Hálózatba Kapcsolt társadalom és a felhőalapú megoldások kihívásaira. Előny, ha a javaslat az iparágak közötti együttműködés fontosságát is érzékelteti, és előremutatóan kezeli a ma elérhető megoldások hiányosságait és előnyeit.

Ötleteidnek ne szabjon gátat a ma hálózata, gondolkodj egy következő generációs hálózati és felhő platformban! Az 5G több, mint egy még nagyobb sebességű mobilkapcsolat – Te mire szeretnéd használni? Van olyan alkalmazás ötleted, amihez nem elegendő csak a nagyobb sávszélesség?

Képzeld el, mi lenne például, ha nem lenne késleltetés, ha a rendszer sokkal rugalmasabb és testre szabhatóbb lenne, ha ipari követelményeket tudna teljesíteni, vagy ha a szereplők a saját szeleteket kaphatnának a hálózatból, a felhőből, amelyeket ha akarnak akár egy gombnyomással de ha akarnak, részleteiben is menedzselhetnek!

Honlap

5gdemocompetition.hu

Mit várunk a jelentkezőktől?

  • Készíts 3 diát a demó leírásával, ami megmutatja, hogyan lesz ez hasznára a Hálózatba Kapcsolt társadalomnak!
  • Egy maximum 3 perces videóban pitcheld ötleted!
  • Add meg a demó infrastruktúrájának becsült költségét!

Jelentkezési határidő: 2016. május 7.

A legjobb csapatok akár 3000 eurót kaphatnak döntős prototípusuk megvalósítására. A támogatás alapját az egyetemi tanszékkel / céggel kötött kétoldalú megállapodás képezi.

Egész Európából várjuk egyetemi csapatok és start-upok jelentkezését!